De ce trebuie să citim?

        Avantajele cititului sunt multe. Tare multe.
     – Cărțile îți oferă o varietate de informații care îți permite să generezi idei noi și îți dezvoltă imaginația și creativitatea.
     – Lectura este și o metodă bună de relaxare. Cercetatorii de la Sussex University au descoperit că doar 6 minute de lectură reduc nivelul stresului cu până la 68%, față de 61% în cazul muzicii sau 42% în cazul unei plimbări în natură.
     – Cărțile îți facilitează accesul la informații de specialitate. Pentru a fi un bun profesionist e nevoie de a acumula cât mai multe cunoștinte și informații noi din domeniu.
     – Lectura îți îmbogățește limbajul, cu cât ai un limbaj mai extins cu atât îți este mai ușor să îți exprimi gândurile. Când citești mult, știi mai multe și ai despre ce vorbi. Astfel, se îmbogățesc și relațiile sociale.
     – Cărțile lasă mai mult loc pentru imaginație decât filmele. Fiecare din noi își trăiește doar propria viață, dar, prin lectură, poți să ai acces și la experiențele altor vieți.


     E la modă să citești, e sănatos să citești, este frumos să citești. Spuneți și argumentați cum vreți, numai citiți! Astfel, vă recomandăm să vă procuraţi cărţile din librăria noastră, la preţuri accesibile.